RSS

Társadalmi forrongás "köz" szemmel, II.rész

írta: KoboldBismTisz ; 2011.11.02. 17:17

 Cigánybűnözés  

Ami talán a legnagyobb vihart kelt a mai „kriminalfogalomtárban”az az hogy létezik-e ez a fogalom hogy cigánybűnözés .Nézzük, a cigányság egy jelentős része törényen kívüli, törvényt nem megtartó életformában él, és „neveli” gyermekeit.

Van egy másik érdekes kriminalisztikai fogalom is, „fiatalkorú bűnözés” ez a fogalom nem azt jelenti hogy minden fiatalkorú bűnöző, hanem a fiatkorúak körében kialakult bűnözési formát jelenti.Ugyanígy kell értelmeznünk a cigánybűnözés fogalmát is, tehát ez a cigányság körében kialakult bűnözési formát jelenti.Itt felhívom az olvasó figyelmét, hogy  ez nem náció alapján történő megbélyegzés, hanem a bűnözési forma nyílt, és világos megfogalmazása amely ennek az etnikumnak a köreiben alakult ki.Ezt szintén ki szokták forgatni a baloldali és más érdekeltségű sajtópublikációk, de ennek a kiforgatásnak a célja a ködösítés, és az emberek elbutítása. 

Cigánybűnözés mint súlyos probléma nem az egész ország területén jellemző, de egyre több helyen fel fel üti a fejét.A cigánybűnözés a lenagyobb problémákat  Észak és Északkelet-Magyarországon okozza.Ezek a területek a szocializmus idején a nyersanyag előállítás és a mezőgazdasági termelés egyik jelentős pontjai voltak, amely területnek nagy munkaerő igénye volt.A szocializmus bukását követően az ipari termelés úgy mint vaskohászat, bányászat megszűnt.Az addig itt dolgozó ipari és bányamunkások munka nélkül maradtak, és elköltöztek.Az idősebb generáció itt maradt, és az idetelepülő vagy már itt élt cigánysággal együtt próbál dülőre jutni, és békésen élni, de a cigányság egy része ezt lehetetlenné teszi a folyamatos bűnelkövetéssel.

Számos esetet ismerünk az elmúlt évek során amelyek ezt a bűnözési formát, és ennek létét bizonyítják.A leggyakrabban terménylopások, jószáglopások, betörések, kisebb vagyon elleni bűncselekmények a jellemzők.A sok kicsi sokra megy.., evvel arra utalok ha sokszor lopnak keveset az egy idő után sokkal nagyobb kár, mintha egyszer loptak volna el valamiből sokat, de ez nem történik meg folyamatosan.Szomorúan azt kell hogy lássuk hogy nem ez van, ezeken a területeken rendszeresek, és folyamatosak a lopások..Ennek minnél hamarabb gátat kell szabni mert ezek az esetek is mutatják hogy a magyar lakosság fél, és retteg saját hazájában.

Megemlítem a cigányság körében, a magyarok felé irányuló faji alapú gyűlölet egyik legjellemzőbb formáját .Egy hétköznap esti foci edzés után békésen sétál haza a fiatal focista, az utcán egy nagyszámú cigány csapat, amely csak arra vár hogy valaki arra tévedjen, nos ez a fiatal focista elmegy mellettük ezután a banda utána fordul, és ingerelni kezdi.A fiú látva a reális következményeket nem akad fenn az oktalan és bunkó heccelésen, azonban ekkor a banda kemény magja cselekedik, és elkezdi hepálni, amikor már félholt az illető beszáll a banda mérsékelt része is ,mondván miért is maradjunk ki?....A fiút csak azért verték el mert magyar, „paraszt” volt…

Befejezésként arról írnék hogy a cigányság származásától fogva jogot érez és követel az ingyenes oktatásra, ingyenes ellátásokra, szociális segélyre, egyéb állami juttatásokra /furcsa módon egy részük a munkáért nem követelődzik ennyire/.
Mivel indokolják ezt??
-„Mert nekünk ez megjár…”/értelmes, és józan emberi ésszel nem elfogadható magatartás ez./
Ami pedig már az „ipari tevékenységet” betetőzi az a gyermekek megcsonkítása, és szándékos megbetegítése, amely szintén plussz bevételi forrást, több pénzt jelent a „kufár” szülőknek.

Akkor megkérdezem az olvasókat,hogy a magyar a rasszista, kirekesztő, faji alapon követelező?-Nem! A magyarság, a cigányság ennek a rétegének az elnyomott rabja és tálcán odavetett konca....

komment : cigánybűnözés cigányterror

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása