RSS

Társadalmi forrongás "köz" szemmel /többrészes vita/

írta: KoboldBismTisz ; 2011.11.01. 15:32

 Társadalmi feszültségek I.rész 

 Társadalmi ellentétek, cigány-magyar, magyar-cigány, szegény-gazdag, gazdag-szegény ellentétek, feszültségek.....
A mai Magyarországon súlyos, de megoldható társadalmi és demográfia problémák vannak, amelyeket fentebb felsoroltam.Azt gondolom hogy nem vagyok azzal egyedül, hogy ezek közül az egyik legsúlyosabb probléma a cigány-magyar együttélés, problémája amely lassan húsz éve napról napra, óráról órára rosszabb lesz.Mi ennek az oka??


Én eltérnék attól az elcsépelt és a baloldali, sőt mostanában már a jobboldali sajtóban megjelenő "klisétől" hogy a magyar társadalom irredenta, és kirekesztő, ez nem igaz, hamis és abszurd állítás.A magyar nemzet, a magyar társadalom alapvetően befogadó, béke és rendszerető.Na de mi a helyzet akkor amikor "valami" elkezd elburjánzani, a rend és béke összeomlik, a magyar ember felszólal ez ellen? vissza akarja állítani a rendet és a békét!Akkor a baloldal rasszizmust kiállt... 

Nos akkor terítsük ki a lepedőt, nézünk a dolgok mélyére.Magyarországon ma az a szomorú, de valódi helyzet hogy a cigány lakosság egy nagyon jelentős része antiszociális életmódot folytat, nem dolgozik, nem tanul és megélhetési forrásként gyermeket vállal.Én hívő keresztény emberként úgy gondolom hogy a megélhetési gyermekvállalás az emberi élet kihasználása, az emberi élet méltóságának semmibe vétele, és meggyalázása.Mert reálisan nézve a dolgokat ezek az emberek akik megélhetési forrásként használják a gyermekeik életét azok nem csak a keresztény eszme, hanem a racionális erkölcsök ellen is vétkeznek, nem a tradíciók hanem a megélhetés miatt vállalnak ötnél, esetenként még ennél jóval több gyermeket.

Az ilyen "hűvös" családi körben felnövő gyermekek sajnos ezt a tradíciót konzerválják, és maguk is hasonló, nagyon sok esetben jóval rosszabb körülmények között alapítanak családot, és nevelik gyermekeiket.Mi is a bevételi forrásuk???-a szociális segély, családi pótlék, és a valamilyen téren sérült gyermekek után járó szociális juttatás.Leegyszerűsítve a cigányság a gyermekeket nagyon jól jövedelmező befektetésként nézi, és ez a befektetés nagyon hamar megtérül, főleg ha szerencsétlen gyermek még valamilyen téren sérültnek is születik.Itt bukkan fel ismét a kérdés, politikai meggyőződés, vallási, etnikai hovatartozást nem figyelve, egy normál erkölcsös ember milyen szemmel tekint ezekre az emberi életet meggyalázó, és gyermekeikből hasznot húzó "kufárokra"?Mindenkinek megvan a saját véleménye, mindenkinek a saját keresztje, hát viselje.Ismét hangsúlyozom normális esetben, cigány, ruszin, zsidó, amerikai, német stb. de ezt nem tudja elfogadni, mert átlát a balliberális elferdítésen.
 

komment : cigány cigánybűnözés cigánypolitika cigányterror

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

süti beállítások módosítása